Hirdetés

A Homeworld 3 gépigénye mindenkit megpróbál boldoggá tenni

|

A Blackbird srácai keményen ledolgozták a gépigényeket az első verzióhoz képest, ami nagyon jó hír lesz mindenki számára.

Hirdetés

Sok fejlesztőcsapattal ellentétben a Blackbird Interactive értesítette a játékosait a hardverigények változásáról. Részletes tájékoztatót kaptunk a fejlesztési folyamat során az elvárt konfigurációkról és várható teljesítményről, a megjelenéshez közeledve pedig egy egészen meglepő, de nagyon kellemes frissítés várt bennünket. A srácok keményen legyúrták a CPU igényeket majd' minden kategóriánál.

A tavaly leközölt hardverigényekhez képest a 1080p minimumtól a RT Ultra csúcsáig mindenhol sikerült lejjebb gyúrni a követelményeket, legalábbis a processzorokat illetően. A GPU, RAM és egyebeket tekintve minden maradt a régi, ami nem teljesen rossz hír.

Hirdetés

A lenti, végleges gépigény láthatóan mindenkinek kedvezni szeretett volna: a 1080p-ben játszó stratégáknak elég lesz egy több éves, vállalható konfiguráció is, míg a 1440p-től felfelé már modernebb hardverre lesz szükség.

Összehasonlításképp itt láthatjátok a korábbi gépigénytáblázatot:

A Homeworld 3 május 13-án érkezik. Aznap ki fog derülni, hogy a fejlesztőknek tényleg sikerült-e elképesztő melót pakolniuk az optimalizációba, vagy csak alábecsülték a végleges verzió éhségét.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)