Hirdetés

A Steam változtatott a pénzvisszatérítési szabályain, és senki sem háborodott fel

|

A legmeglepőbb a sztoriban, hogy senki sem követelte Gabe Newell fejét.

Hirdetés

A nagy játékkiadók új kedvenc marketingstratégiája, hogy egy adott cím nagyobb verziójának előrendelése esetén korai hozzáférést kínálnak. Az elmúlt hónapokban a Suicide Squad: Kill the Justice League és a WWE 2K25 deluxe kiadásai is lehetővé tették, hogy aki megelőlegezte bizalmát, az napokkal a tényleges indulás előtt vághasson bele a játékba.

Fontos tudni, hogy a Steam eddig nem számolta bele az ez idő alatt összeszedett játékórákat a pénzvisszaváltási periódusba, de ez most változni fog.

Hirdetés

A Steam megoldása úgy fest, hogy amennyiben egy játékkal kevesebb mint 2 órát töltöttél, és a vásárlásod óta nem telt el 2 hétnél több idő, úgy kérdés nélkül, pár kattintással visszakapod a pénzed. A játékot nyilván nem tarthatod meg.

Ebbe a 2 órába nem számolták eddig bele a korai hozzáférést, de mától új szabály van érvényben.

"Az előzetes hozzáférés alatti játékidő is beleszámít már a Steam visszatérítési időszakába."

A módosítás egyszerű, érthető és meglepő módon, senkit sem zavar.

Comment
byu/Turbostrider27 from discussion
inGames

A /r/Games és a többi közösségi fórum lakói abszolút megértéssel fogadták a változtatást, mondván, hogy "teljesen érthető". A korai hozzáférés egyértelműen csak arra szolgál, hogy a kiadók minél meggyőzőbbé tehessék a sokszor 90-100 dolláros, speciális kiadásaikat. A közösség szerint sincs értelme nem beszámítani a pár napos extra játéklehetőséget a visszatérítési keretbe.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)