Hirdetés

Bizarr adatokkal mutatja be a Blizzard 2023-as teljesítményünket

|

Búcsúzunk lassan az idei évtől, több stúdió számot vet játékai eredményeivel, a Blizz kicsit formabontó számokkal.

Hirdetés

Akár a Warcraft, akár a Diablo, akár az Overwatch világát hívod otthonodnak, mindegyikben történt ez-az 2023-ban. A Blizzard folyamatosan szállította az új tartalmakat, így mindig volt csinálni valamit, aminek köszönhetően elképesztő adatokkal zárja a stúdió az évet. Az már önmagában lenyűgöző eredmény, hogy 1 milliárd karakter született Sanctuary és Azeroth világában, de ez még csak a jéghegy csúcsa.

A World of Warcraft: Dragonflight első szezonjának vérszomjas sárkánya, Raszageth 48 millió halált okozott, de cserébe a Diablo IV játékosok lemészároltak 950 milliárd szörnyeteget. Sanctuaryban 37 millió élet végét jelentette a Butcher feltűnése, míg az Overwatch arénában D.Va mechája volt az egyik legnagyobb mészáros a 26 milliós eredményével. Ki ne jönne ünnepi hangulatba ennyi hentelést látva?

Hirdetés

Az alábbi poszt képeire kattintgatva további különleges adatok birtokába juthatsz:

Az Overwatch folyamatosan kapta az új szezonokat és bérleteket, hasonlóan a Diablo IV-hez, ami Season 2 mellett egy karácsonyi partit is elindított néhány napja. A World of Warcraft modern és Classic verziói is új tartalmakat kapnak néhány havonta, így akármelyik Blizzard játékot is pörgeted, nem fogsz unatkozni.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)