Hirdetés

Egy zombis túlélőhorror több mint 10 év után lép ki a korai hozzáférésből

|

A The Fun Pimps nyílt világú élőhalott-trancsírja ráadásul meg fog jelenni PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is.

Hirdetés

Utoljára a Dead Island 2 megjelenésekor beszéltünk a 7 Days to Die-ról, amikor figyelmetekbe ajánlottunk más izgalmas, élőhalottakat felvonultató címeket is. A The Fun Pimps horrorja 2013-ban rajtolt el PC-n korai hozzáféréssel, és zombis hordamódra épített, amit crafting- és túlélőelemekkel kombinált. Fegyvert eszkábálhattunk benne, bázist építhettünk, és az agyzabálók hullámaival vehettük fel a harcot, technikai szempontból viszont bőven volt mit fejleszteni a projekten. 

2016-ban aztán a konzolosok (PS4, Xbox One) is bekapcsolódhattak a küzdelmekbe, és most, több mint 10 évvel később jutott el oda a fejlesztőcsapat, hogy felbukkant a láthatáron az a nap, amikor a 7 Days to Die leveti az Early Access láncait, és megjelenik az 1.0-s változat. 

Hirdetés

A stúdió alapítója, Richard Huenink egy blogposztban ismertette a részleteket, amikről videóban is beszélt, ezt alább megtekinthetitek. A lényeg az, hogy a 7 Days to Die júniusban fog kilépni a korai hozzáférésből, az 1.0-s verzió pedig számos újdonságot hoz: például megváltozik a járművek kinézete és a zombik trancsírozása is, új állatok kerülnek be, egy új kihívásrendszer készül, csiszolnak az optimalizáltságon, a látványon és a kontrollertámogatáson is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A jó hír, hogy ezzel nem tekintik majd befejezettnek a munkát, 2025 végéig mindenképpen tervezik frissíteni a játékot (sok más mellett konzolos crossplay-jel, banditákkal, új missziókkal, átdolgozott felhasználói felülettel, esemény- és időjárásrendszerrel, valamint jön egy sztorimód is):

Van azért kevésbé kellemes hír is: az 1.0-s változat érkezése meg fogja dobni a játék árát, amit a The Fun Pimps azzal ellensúlyoz, hogy április 29-ig 76 százalékkal leárazza azt a Steamen, szóval aki olthatatlan vágyat érez beszerezni, annak most ajánlott megtenni. A stúdió egyúttal ígéretet tett rá, hogy júliusban PS5-re és Xbox Series X/S-re is elérhetővé válik a 7 Days to Die. Íme a menetrend: 

Ti vissza fogtok térni hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)