Hirdetés

Elérhetővé vált, hasznos dolgokat tud az Unreal Engine 5.4

|

Videón nézhetjük meg, milyen új trükkökre képes az Epic motorjának legfrissebb változata.

Hirdetés

A játékfejlesztés kemény feladat, de rengeteget segítenek az olyan eszköztárak, mint a széleskörűen használt Unreal Engine 5, aminek segítségével a fejlesztőknek nem kell a nulláról kidolgozniuk mindent. A motort az Epic Games fejleszti, amely a Fortnite-tal és az abból kiindult további projektekkel élesben tudja tesztelni megoldásait, mielőtt mások számára is elérhetővé teszi azokat.

Az Unreal Engine 5.4-et már a Fortnite Chapter 5-höz, a Rocket Racinghez, a Fortnite Festivalhoz és a LEGO Fortnite-hoz is bevetették, mostantól pedig már más fejlesztők is játszadozhatnak vele.

Hirdetés

Fejlődött az animációs eszköztár, amivel könnyebb a karakterek mozgatását közvetlenül az UE5-ben lemodellezni, továbbá dolgoztak a Nanite alrendszeren, a Temporal Super Resolutionön, a renderelési teljesítményen, és előrébb lépett a Neural Network Engine kísérleti megoldásból béta állapotúvá. Az újítások leírva leginkább a szakmabelieknek lehetnek érdekesek, mindenki másnak érdemes inkább megnézni az alábbi videót.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)