Hirdetés

Horrorfilmet rendezett M. Night Syamalan lánya, itt az első trailer

|

Dakota Fanning játssza a főszerepet a Warner által felkarolt produkcióban.

Hirdetés

Hollywooddal egyidős a nepotizmus jelensége, vagyis az, hogy rokonok és barátok könnyebben jutnak lehetőséghez, mint valaki, aki úgymond az utcáról esik be például egy meghallgatásra. Ennek ellenére jó eséllyel kihullik a rendszerből, aki híján van bármi tehetségnek, elvégre nem lehet mindenkiből Michael Douglas, Bryce Dallas Howard, Bill Istvan Günther Skarsgård, Mariska Hargitay, Kate Hudson, Robert Downey Jr., Josh Brolin, Drew Barrymore, Jack Quaid, Emma Roberts, Angelina Jolie, Charlie Sheen, Jeff Bridges, Colin Hanks, Sofia Coppola vagy Saoirse Ronan.

Hamarosan kiderül, hogy a még csak 23 éves Ishana Night Shyamalan milyen alma, azaz közel esett-e a fájához, vagy sem, ugyanis M. Night Shyamalan lánya épp arra készül, hogy filmrendezőként debütáljon, ráadásul a jelek szerint neki is a horror a zsánere.

Hirdetés

Érdemes megjegyezni, fiatal kora dacára Ishana nem számít nyeretlen kezdőnek, mivel second unit directorként részt vett az Idő és a Kopogás a kunyhóban forgatásán, valamint hat epizódot rendezett, tízet pedig írt az Apple TV+-ra gyártott Servant sorozatból. Első nagyjátékfilmjének, a The Watchers című misztikus horrornak a főszerepét Dakota Fenningre (Volt egyszer egy... Hollywood, A védelmező 3.) osztották, akinek lerobban az autója egy hátborzongató írországi erdőben. Maga sem igazán tudja, mi elől menekül, mi rémiszti meg és ered a nyomába, de amikor valaki menedéket kínál neki, hezitálás nélkül, elfogadja. Hamar kiderül azonban, hogy csapdába sétált, mert negyedmagával minden éjszaka egy hatalmas, kifelé ablakként működő tükör elé kell állnia, amelynek túloldaláról ismeretlen lények figyelik őket.

 

A The Watcherst június 14-től tűzik műsorukra az amerikai mozik.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)