Hirdetés

Megjelenési dátumot kapott az egyik legjobban várt második világháborús játék

|

Többszöri halasztást követően végre célegyenesbe ért a Men of War II.

Hirdetés

Valós esélye volt annak, hogy 2022 folyamán egymáshoz közel jelenjen meg két második világháború RTS, a Company of Heroes 3 és a Men of War II, ám végül mindkettő csúszott, nem is keveset. A Segától különvált Relic Entertainment alkotása 2023 elején debütált, míg a Best Way valósidejű stratégiai játékára még mindig nem vethette rá magát a közönség. Ez persze annak ismeretében aligha meglepő, hogy a kanadaiaknak csak a szokásos gondokkal kellett megküzdeniük, az ukránoknak pedig az orosz invázióval is.

Mindenesetre úgy fest, hogy most már minden feltétele adott a megjelenésnek, ugyanis a kiadást intéző Fulqrum Publishing kitűzte a premier időpontját május 15-ére. Az utóbbi egybeesik a Man of War: Assault Squad 2 megjelenésének 10. évfordulójával.

Hirdetés

A bejelentést kísérő közlemény szerint a fejlesztőstúdió azzal töltötte az elmúlt hónapokat, hogy a közösség visszajelzései alapján átgyúrja a Men of War II-t, minek eredménye egy kiegyensúlyozottabb, kiforrottabb, bugoktól megszabadított játék, amely audiovizuális szempontból is nagyot lépett előre a tavalyi nyílt béta óta.

A 44,9 eurós (kb. 17 700 forintos) áron érkező játékot alaposan megpakolják tartalommal, ugyanis az amerikai, a német és a szovjet kampányokon felül helyet kap még a csomagban két történelmi hadjárat, egy dinamikusan változó Conquest kampány, valamint egy skirmish-szerű Raid mód. Ráadásul ezeket nem is muszáj egyedül abszolválnunk, mivel minden single-player tartalom támogatja a legfeljebb öt játékost befogadni képes kooperatív módot. Mindezt pedig megfejelik további PvP és PvE jellegű multis élmények, beleértve a rangsorolt meccseket is Battalions, Combined Arms és Classic módokban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)