Hirdetés

Megvan a World of Warcraft: Dragonflight utolsó frissítésének dátuma

|

Néhány hét, és kezdhetjük is búcsúztatni a sárkányokat. Xal'atath érkezése elszakít majd minket a Dragon Islestől.

Hirdetés

A 2022-es év végén egy megtépázott Azerothot kellett helyreraknia a Dragonflightnak. Mindenki fenntartásokkal kezelte a sárkányos kiegészítő érkezését, de a Blizzard bizonyította, hogy tanultak a Shadowlands leckéiből. Kiváló kalandokat és egy csodálatos kontinenst hagyunk lassan hátra.

A The War Withint megelőző 11.0-ig persze még élvezhetjük Valdrakken vendégszeretetét, de a sztori egyre inkább a jövőbe tekint, és már a 10.2.7 már a következő történet eseményeit vezeti fel.

A Dark Heart címet viselő frissítés megkapta a hivatalos megjelenési dátumát is. Az európai szerverekre május 8. reggelén érkezik a csomag, amely magával hozza a draenei és a troll nép páncéljait, valamint a War Within eseményeit felvezető Harbinger küldetéssort. A 10.2.7 fő attrakciója persze a Mists of Pandaria Remix lesz, amelyet egy kicsit később, május 16-án tesznek elérhetővé majd a fejlesztők.

Hirdetés

Ez lesz az utolsó tartalmi csomag a Dragonflighthoz, de valamikor a nyáron (feltételezhetően augusztus környékén) befut majd a 11.0 és azzal együtt a The War Within első felvonása is. Mindeközben a Classic verzió is kapja az újdonságokat: április 30-án érkezik a Cataclysm pre-patch, amit május 20-án a kiegészítő érkezése követ.

Most nagyon jó World of Warcraft rajongónak lenni, lássuk be.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)