Hirdetés

Ötletes, kreatív játékokból tart hatalmas vásárt a GOG

|

Ha felmarkolnátok pár újszerű elképzelést megvalósító alkotást, akkor ennél jobb lehetőségetek nem lesz rá.

Hirdetés

Bár az iparág AAA-kategóriás címekkel foglalkozó szegmense számos kiemelkedő játékkal örvendeztetett meg minket tavaly, de mind tudjuk, hogy ennek mi volt az ára:. a teljes szektoron többször végigsöprő leépítések, stúdióbezárások, elszabadult mikrotranzakciós árak, valamint sokkal több elbaltázott rajt, mint amennyit még elfogadhatónak lehetne tartani.

Ahelyett azonban, hogy emiatt keseregnénk, forduljunk inkább az indie piac felé, ahol mindig akad pár kis csapat nagy ötlettel. Igaz ugyan, hogy ezek a független fejlesztők nem tudnak dollármilliókat csak a látványra költeni, de sokszor maradandóbb élménnyel szolgálnak, mint azok a stúdiók, amelyek egy nagyszabású mozifilm teljes költségvetését eltapsolják 5-6 év alatt.

Hirdetés

A GOG most egy hatalmas akció keretében rengeteg indie játékot, DLC-t és egyéb extrát kínál kedvezményes áron. A 13 oldalon terpeszkedő ajánlat közül kiválogattuk azokat, amelyeket szerintünk érdemes lehet beszerezni. Íme:

Az indie vásár pontosan május 10-éig tart, így bőven lesz időtök válogatni és vásárolgatni. Ha a fentiek egyike sem tűnik érdekesnek, akkor lapozzátok át a teljes választékot ezen a linken keresztül.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)