Hirdetés

Ezeket a mutáns vendégszereplőket leplezte le a Deadpool & Rozsomák új előzetese

|

Akad egy jelent az új Deadpool & Rozsomák trailerben, amit érdemes alaposabban is szemügyre venni.

Hirdetés

A nulladik perctől világos volt, hogy a harmadik Deadpool mozi, vagyis a Deadpool & Rozsomák (Deadpool & Wolverine) valamilyen szinten foglalkozni fog a Marvel multiverzumával, így gyakorlatilag bármelyik karakter felbukkanhat a korábbi mozikból, és itt nem csak az MCU filmjeire kell gondolni, hanem a korábban a Fox égisze alá tartozó alkotásokra, így a régi X-Men részekre is. Forgatási fotókból tudjuk, hogy a filmben benne lesz például az eredeti Victor Creed / Kardfog, akit ismételten Tyler Mane alakít, vagy például John Allerdyce / Piró, akit megint Aaron Stanford játszhat el.

Az új előzetesben azonban volt egy ominózus jelent, egészen pontosan az, ahol egy óriási nőtt Hangya koponya volt látható (úgy fest egyébként, hogy ez lesz a film főgonoszának, Cassandra Novának a főhadiszállása), itt pedig több egyéb régi X-Men ellenlábas is felbukkant. Ebben a cikkben most azt foglaljuk össze, az új trailer alapján mik azok a cameók, amikre biztosan számítani lehet majd a Deadpool & Rozsomákban - a tényleges szám persze ettől nyilván jóval magasabb lesz, hiszen hallani lehetett arról, hogy mondjuk Jennifer Garner is feltűnik, mint Elektra, de tényleg csak a konkrétumokra koncentrálunk.

Hirdetés

Következzenek tehát azok a korábbi X-Men filmekből visszatért szupergonoszok, akik a friss trailer alapján benne lesznek a harmadik Deadpool filmben.

Yuriko Oyama / Halálcsapás

Itt láthattad korábban: X-Men 2.

Halálcsapás egy Wolverine-hez hasonló mutáns volt a második X-Men filmben, vagyis ő is rendelkezett öngyógyító képességgel, illetve adamaintumból készült karmokkal - bocsánat, az ő esetében körmökkel, hiszen ujjaiból tudta előcsalogatni őket. Az X-Men 2.-ben volt egy látványos és emlékezetes összecsapása Logannel, és bizony ő húzta a rövidebbet, most viszont lehetősége nyílhat majd jobban teljesíteni egy esetleges visszavágóban. Ha tippelnünk kéne, akkor megint Kelly Hu játszhatja el őt, de ezt nem lehet pontosan kivenni abban a fentebb említett rövidke jelenetben, ahol láthattuk őt az új trailerben. 

John Allerdyce / Piró

Itt láthattad korábban: X-Men 2., X-Men: Az ellenállás vége

John Allerdyce, vagyis Piró listánk egyetlen olyan szereplője, aki két X-Men filmben is felbukkant, egészen pontosan a második és harmadik részben láthattuk őt. Fontos szereplő volt, aki végül átpártolt a rosszfiúk oldalára, hiába akarták ezt pajtásai, Vadóc és Jégember megakadályozni. A tűz manipulálására képes mutáns karaktert a Deadpool & Rozsomákban megint Aaron Stanford fogja eljátszani, az ő esetében ez nem csak egy erős tipp, hanem teljesen bizonyos.

Mortimir Vasquez / Varangy

Itt láthattad korábban: X-Men - A kívülállók

Ray Park neve hallatán a legtöbbeknek valószínűleg Darth Maul neve ugrik be, de nem szabad elfelejteni, hogy a 2000-es X-Men - A kívülállókban ő alakította Mortimir Vasquezt, vagyis Varangyot. Nem ért túlzottan vidám véget karaktere abban a filmben, hiszen bunyó közben Ciklon megkérdezte tőle, "tudod, mi történik egy varangyal, ha villám csap bele?", majd megismertette Vasquezzel a választ. Most mindenesetre kapni fog egy új esélyt, hogy ha nem is Ciklonnak, de legalább Rozsomáknak törleszteni tudjon. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Victor Creed / Kardfog

Itt láthattad korábban: X-Men - A kívülállók

A 2009-es, X-Men kezdetek: Farkas című filmben Liev Schreiber alakította Victor Creedet, avagy Kardfogot, Logan mutáns féltestvérét, viszont a Deadpool & Rozsomák még hátrébb fog visszanyúlni az időben, és az első, 2000-ben bemutatott X-Men filmből hozza vissza ezt a legendás karaktert, így pedig mondanunk sem kell, hogy nagy valószínűséggel megint Tyler Mane bújik majd ebbe a szerepbe. Korábban egyébként pletykáltak arról, hogy Schreiber verziója is feltűnhet a filmben, szóval simán lehet, hogy őt eddig csak nem mutatták meg az eddig közzétett kedvcsinálók. Az mindenesetre bizonyos, hogy Varangy mellett az eredeti Kardfog is visszatér az X-Men - A kívülállókból.

Azazel

Itt láthattad korábban: X-Men: Az elsők

Végezetül a talán legmeglepőbb visszatérőnek Azazel, azaz Árnyék apja tekinthető, akit a 2011-es X-Men: Az elsőkben ismerhettek meg a mozinézők. Fiához hasonlóan Azazel is képes a teleportálásra, ugyanakkor Árnyékkal ellentétben az ő bőre nem kék, hanem vörös színű - így még inkább egy klasszikus ördögre vagy démonra hasonlít a Pokoltűz Klubot vezető Sebastian Shaw egyik csatlósa. A korábbi mozikból tudjuk, hogy Azazel valamikor az X-Men: Az elsőkben és az X-Men: Az eljövendő múlt napjai eseményei között meghalt, de ez persze semmit sem jelent, a multiverzumnak hála bármelyik korábban elhunyt szereplőt vissza lehet hozni egy gyors cameó erejéig a Deadpool & Rozsomákban. Azazelt valószínűleg megint Jason Flemyng fogja eljátszani. 

Ti esetleg kiszúrtatok még valaki mást is? Kinek örülnétek még visszatérőként?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)