Hirdetés

Ezért nem került mozikba itthon Henry Cavill és Guy Ritchie új filmje

|

Guy Ritchie legújabb rendezését, a The Ministry of Ungentlemanly Warfare-t jó okkal nem láthatjuk a hazai mozikban.

Hirdetés

Bár Sherlock Holmes és/vagy Robert Downey Jr. rajongói a 2011-es Sherlock Holmes: Árnyjáték óta arra várnak, hogy Guy Ritchie összehozza a következő részt, egyelőre erre nem került sor. Ez persze nem jelenti azt, hogy a rendező unatkozott volna azóta: olyan alkotásokkal jelentkezett, mint Az U.N.C.L.E. embere, az Arthur király: A kard legendája, az Úriemberek, az Egy igazán dühös ember, a Fortune-hadművelet: A nagy átverés és A szövetség Jake Gyllenhaal főszereplésével.

Ha utóbbiról nem hallottatok, az valószínűleg azért lehet, mert a többi említett produkcióval ellentétben nem került moziba nálunk, hanem az Amazon streamingszolgáltatásán, a Prime Videón landolt. A vállalat pedig gondoskodott arról, hogy Ritchie újdonságát is megkaparintsa.

Hirdetés

A JoBlo számolt be róla, hogy a Lionsgate megállapodott az Amazonnal, így a nemzetközi forgalmazást tulajdonképpen utóbbi fedi le (olyan régiókra vonatkozik ugyanis az egyezség, mint az Egyesült Királyság, Kanada, Latin-Amerika, Európa, India, Dél-Afrika, Ausztrália és Új-Zéland). A jelentések szerint az Amazon nyolc számjegyű összeget fizetett a forgalmazási jogokért. 

Ennek értelmében pedig Magyarországon is az Amazon Prime Videón fog felbukkanni a The Ministry of Ungentlemanly Warfare, amely megtörtént eseményeken és Damien Lewis 2014-es könyvén (Churchill's Secret Warriors: The Explosive True Story of the Special Forces Desperadoes of WWII) alapul: a történet középpontjában a Winston Churchill alapította különleges alakulat áll, amely nem hagyományos taktikai és úriemberekhez aligha méltó módszerekkel harcolt a nácikkal.

A szereplőgárdát olyan ismerős arcok alakítják, mint Henry Cavill (Vaják, Az U.N.C.L.E. embere), Alan Ritchson (Reacher, Titánok), Eiza González (Nyomd, Bébi, nyomd!, Godzilla Kong ellen), Hero Fiennes Tiffin (Miután-filmek, Harry Potter és a félvér herceg), Henry Golding (Kőgazdag ázsiaiak, Úriemberek) és az az Alex Pettyfer (Magic Mike, Lopott idő), akinek Cavill megmentette az életét a forgatáson

Egyelőre nem tudni, hogy a The Ministry of Ungentlemanly Warfare mikor kerül fel itthon a Prime Videóra, de a hír írásának pillanatában még nem találta meg a filmet a szolgáltatás keresője.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)