Hirdetés

Ismét világhírű színésszel forgat Mundruczó Kornél

|

Vanessa Kirby és Shia LaBeouf után a DCEU és a Bűbáj filmek sztárjával, Amy Adamsszel dolgozik együtt a Pieces of a Woman, az Evolúció és a Fehér isten rendezője.

Hirdetés

A filmrendezőként 2000-ben debütált Mundruczó Kornél (első nagyjátékfilmje a Nincsen nekem vágyam semmi volt) neve már azelőtt is jól csengett filmes körökben, hogy feleségével, a forgatókönyvíró Wéber Katával Berlinbe költözött volna, ugyanis alkotásaival (Johanna, Delta, Szelíd teremtés - A Frankenstein terv, Fehér isten, Jupiter holdja) mondhatni, rendszeres vendége volt a legrangosabb nemzetközi filmfesztiváloknak Cannes-tól Velencéig, és számos díjat el is nyert.

Karrierjében a következő lépcsőfokot a 2020-as Pieces of a Woman jelentette, a Vanessa Kirby és Shia LaBeouf főszereplésével forgatott filmdrámára a Netflix csapott le. Ennek a forgatókönyvét Wéber Kata írta, ahogy korábban a Fehér istenét, illetve a Jupiter holdjáét is, és az eddig eredményes koprodukció Mundruczó következő projektjével sem szakad meg.

Hirdetés

Az At the Sea című drámáról van szó, amelynek főszereplője a Deadline beszámolója alapján a hatszoros Oscar-jelölt Amy Adams lesz. Őt a legtöbben valószínűleg a DCEU-mozik Lois Lane-jeként, vagy a Bűbáj filmsorozat Giselle-jeként ismerik, de számos más produkció mellett szerepelt A harcosban, az Amerikai botrányban, az Érkezésben, az Éjszakai ragadozókban, valamint a Vidéki ballada az amerikai álomról című filmben.

Adams az At the See-ben egy hosszú rehabilitáció után a családjához, a tengerparti nyaralójukba visszatérő nőt alakít, akinek újra meg kell tanulnia alkalmazkodni ahhoz a bonyolult élethez, amit korábban hátrahagyott. Ráadásul úgy néz szembe az élete következő fejezetével, hogy már nem támaszkodhat a karrierjére, aminek hírnevét, vagyonát és mindenekelőtt identitását köszönheti.

A forgatás várhatóan már júniusban kezdetét veszi Bostonban, premierdátumot viszont még nem tűztek ki.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)