Hirdetés

Kellemetlen fordítási hiba csúszott a Deadpool és Rozsomák szinkronizált előzetesébe

|

Ha te is úgy gondolod, semmi értelme annak a bizonyos mondatnak, nem te tévedsz.

Hirdetés

A mai nap folyamán kiadták a Deadpool és Rozsomák 2,5 perces előzetesét, ami megmutatta a főgonoszt, Cassandra Novát, ahogy azt is, hogy Logan és Wade barátsága mennyire nem alakul egyszerűen. Sokat verekednek egymással, de legalább másokkal is, hiszen a világot (Deadpool világát) súlyos veszély fenyegeti. 

Magyar felirattal már délután is láthattátok a videót, ám érdekes módon a Ryan Reynolds csatornáján közzétett változatnál nem csak feliratot, hangsávot is lehetett váltani, így alább magyarul tekinthetitek meg - és kiszúrhattok egy hibát, amit remélhetőleg orvosolnak majd, mire a film július végén mozikba kerül.

Hirdetés

0:20-nál jól látható, hogy Rozsomák nem tudja előhúzni a karmait, amire Deadpool a magyar változatban azzal reagál, hogy

"állkapocs-impotencia, negyvenes rozsomákoknál nem ritka".

Felmerülhet a kérdés, hogy mi köze van a karmoknak az állkapocshoz, és hogy lesz egy állkapocs impotens; a válasz pedig bizonyára az angol szavak hasonlóságában keresendő.

Az eredeti szövegben a mondat első fele úgy hangzik, hogy "Whisky dick of the claws", ami úgy fordítható le érthetően, hogy "whisky okozta karomimpotencia". Az állkapocs meg "jaw" angolul. Hát így.

Azért nem lesz ettől nézhetetlen az előzetes, úgyhogy kattintsatok, bizonyosodjatok meg róla.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)