Hirdetés

Russell Crowe ismét ördögűzésbe keveredik, íme a The Exorcism első trailere

|

Egy meta horrorra számíthatnak a műfaj rajongói.

Hirdetés

Russell Crowe meglehetősen nagyot megy idén a mozikban: még csak április vége van, de már két filmjét is bemutatták: az egyik a Szunnyadó vérebek, amiben egy Alzheimer-kórban szenvedő nyomozót alakít, a másik pedig a Maga a pokol, amiben egy drónpilótát kelt életre. És ezzel még nem is végzett 2024-gyel, ugyanis hónapokon belül debütál egy harmadik filmje is (nem a Gladiátor 2 az). 

Crowe tavaly még egy tapasztalt ördögűzőt játszott A pápa ördögűzőjében, aki ellátta a démonok baját, idén viszont a Joshua John Miller (Az alvilág királynője, Szöktetés a pokolból) által rendezett The Exorcism történetében fordul a kocka.

Hirdetés

Russell Crowe egy Anthony Miller nevű problémás színészt alakít, aki egy horrorfilm forgatása közben elkezd egyre furcsábban viselkedni. Elhidegült lánya nem tudja, hogy a férfi visszatért-e a múltbéli függőségeihez, vagy valami sokkal baljósabb dolog áll a háttérben, de azért a film címéből nem nehéz kitalálni, hogy miről van szó és a trailer sem rejtélyeskedik túlságosan: 

Crowe-on kívül a The Exorcism szereplőgárdáját erősíti a lányát alakító Ryan Simpkins (A félelem utcája 1-3. rész, A szerencse háza), valamint Sam Worthington (Avatar-filmek, Terminátor - Megváltás), Chloe Bailey (Rajzás, grown-ish), Adam Goldberg (Egy csodálatos elme, Ryan közlegény megmentése) és David Hyde Pierce (Frasier, Julia). 

A film június 7-én kerül az amerikai mozikba, a magyar premier egyelőre nem ismert. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)